BORBA LUKOM I STRELOM – IGRE GLADI

19.999 dinara

Archery tag ili igra borbe lukom i strelom interesantna je ne samo zbog zanimljive mete i pravila igre, nego i zbog rekvizita koji se u njoj koriste.

Mete za ciljanje i kvalitetne leteće strele uveliko određuju način razmišljanja tokom igre.

Ovogodišnja najzanimljivija strateška igra odvija se na terenu sa preprekama, sa specijalnim lukom i nesvakidašnjom strelom. Vrh strele je „tup“ i napravljen od polutvrde pene, tako da je ona potpuno bezopasna! Tokom ove taktičke igre bore se dva tima, uz pomoć našeg  animatora.

Za odabrani program/turu odmah šaljemo vaučer, koji može da se štampa ili prosledi kao poklon.
Na vaučerima nije navedena cena programa/ture, kao ni ime osobe kojoj je namenjen, tako da može slobodno da se prosleđuje.

Kategorija:

Opis

Avantura počinje u Bečeju, u High-tech sportskoj bazi, u unapred dogovorenom terminu (Između 10-17h!)

Broj igrača: 8-30 osoba

Trajanje: 2 sata

Nivo: 2 – početni

Preporučujemo igračima: od 12 do 99 godina

Cena na licu mesta: 19.999 RSD u trajanju od 2 sata (nezavisno od broja igrača, sa kompletnom stručnom kordinacijom i  zaštitnom opremom)

Pokloni doživljaj, odaberi avanturu!

Poruči preko našeg web shop-a ako želiš aktivan odmor, jedinstveni program, učestvovanje u ekstremnim događajima, ili ako čezneš za romantikom!

Nudimo vam avanture putem našeg web shopa.

Nudimo jedinstveni doživljaj avanturistima, romanticima, čudacima, onima koje privlače ekstremne stvari, individualcima.

Naša ponuda: doživljaj, avantura, opuštanje, romantika, jedinstveni ekstremni programi porodicama, prijateljima, ekipama, poslovnim kolektivima, ali prvenstveno tebi!