O HSB timu

Raznovrsni HSB premijum programi odnosno high-tech igre i sprave nesumnjivo predstavljaju autentičnu, vrhunsku avanturu bogatu kvalitetnim sadržajima, kakvi se u našoj zemlji ne mogu pronaći nigde osim u Bečeju. Pored toga, mi se podjednako ponosimo i našim trenerima i animatorima u okviru HSB tima.
HSB tim je sačinjen od ljudi čija su zanimanja i interesovanja različita: profesori, inženjeri, sportisti, izviđači, volonteri, studenti, radnici u kulturi, omladinski radnici, dizajneri, sportski šampioni, treneri šampiona, instruktori plesa, frilenseri-kreativci – uglavnom adrenalinski zavisnici… Ako bismo tražili zajednički imenilac za ovako raznoliku grupu ljudi, onda je to njihova spremnost da prihvate nove izazove i da svojim znanjem i iskustvom doprinesu stvaranju jedinstvenog tima koji će kroz HSB programe mnogim ljudima pružiti vrhunsku zabavu, kvalitetne sadržaje, a na kraju i veru u zajedništvo.
Zadatak i cilj HSB tima je da mnogobrojne avanture i zabavne igre koje pruža High-tech sportska baza u Bečeju postanu doživljaji koje će naši gosti pamtiti celog života.

HSB tim 1

Zdravko Petrović Menadžer

Rođen je 1981. u Bečeju. Diplomirao je na Odseku za srpsku književnost Filozofskog fakulteta u Novom Sadu. Na istom fakultetu magistrirao je 2010, a doktorirao 2016. godine.

Objavljuje stručne radove i književne prikaze u književnim časopisima i naučnim zbornicima, a u izdanju Službenog glasnika 2011. godine objavljena mu je knjiga Kreativni haos.

Radio je kao profesor u Gimnaziji i Ekonomsko-trgovinskoj školi u Bečeju od 2005-2012.

Od avgusta 2012. zaposlen je kao direktor Gradskog pozorišta Bečej. Idejni je tvorac i direktor „Be:femona“ (Bečejskog festivala monodrame), inicijator je mnogobrojnih kulturnih aktivnosti u opštini Bečej.

HSB tim 2

Dejan Stankin Trener

Rođen je 1982. u Bečeju. Po zanimanju je diplomirani biolog – master zoologije. Od 2010. zaposlen je kao nastavnik biologije u dvema bečejskim osnovnim školama, a voditelj je i edukativnih naučno-kreativnih radionica za najmlađu decu. Oprobao se u mnogim sportovima (fudbal, plivanje, vaterpolo, košarka, kajak). Jedno vreme bio je i trener kajakaša. Pored toga, ima bogato iskustvo rada na prekookeanskim brodovima tokom kojeg je upoznao različite kulture širom planete.
U HSB timu je iz ljubavi prema adrenalinskim sportovima, ali i radi novih prijateljstava i susreta sa ljudima koji vole druženje, sport, prirodu i skloni su učenju novih zanimljivih stvari.

HSB tim 3

Milena Švonja Trener

Rođena je 1995. godine u Bečeju. Po stuci je master inženjer pejzažne arhitekture. Pored zaposlenja u Odeljenju za urbanizam u svojoj opštini kao frilenser bavi se dizajniranjem i projektovanjem malih i velikih zelenih površina sa akcentom na održiv dizajn i visoki vizuelni kvalitet.

Tokom srednjoškolskih i studentskih dana aktivno se bavila sportom i bila reprezentativka Srbije u kik boksu i osvajač zlatne medalje na svetskom i evropskom juniorskom prvenstvu, a kao seniorka je svetsko prvenstvo završila sa bronzanom medaljom.

Mladi entuzijasta, uvek spremna za akciju i timski rad, organizovana i otvorena za usvajanje novih znanja i veština.

 

„Zabava, učenje, akcija i druženje – sve na jednom mestu! Zato sam i ja član HSB tima!“, reči su ove uvek nasmejane devojke, bivše svetske prvakinje koja će u Bečeju biti vaš domaćin i pouzdan vodič kroz nesvakidašnje avanture.

HSB tim 4

Igor Džigurski Trener

Rođen je 1997. u Novom Sadu. Student je završne godine Poljoprivrednog fakulteta. Pored studija, već godinama se aktivno bavi volontiranjem i ekologijom, a konstantno se usavršava na mnogobrojnim seminarima širom Evrope.

Od malena se bavi sportom – vaterpolom i kajakom, a u poslednjih nekoliko godina trenira krosfit.

 

Deo je HSB tima jer je, kako kaže, u našoj bazi svaki dan uzbudljiv i drugačiji na svoj način. Smatra da ima priliku da kroz igru i zanimljive high-tech aktivnosti, u kojima i sam uživa, istovremeno pomaže ljudima da se međusobno bolje upoznaju, zbliže i izgrade timski duh – što će im pomoći u budućem poslovnom i privatnom životu.

HSB tim 5

Jovan Ječanski Trener

Rođen je 1969. godine u Senti. Po obrazovanju je diplomirani inženjer poljoprivrede, zaposlen je 26 godina u  JP “Komunalac” Bečej.

Aktivan sportista u plivanju od svoje 12 godine. Od 1990. godine, punih 30 godina trener je plivanja i vaterpola u Bečeju. Radio je i kao trener kadetske reprezentacije Srbije u plivanju. U svom trenerskom radu imao je nekoliko plivača koji su postizali državne rekorde i nizali reprezentativne nastupe za Srbiju. Osnivač PK “Swim Star” i PK “Bečej”. Nosilac je mnogih sportskih priznanja.

U HSB timu je jer voli aktivan pristup aktivnom odmoru koji se kroz naše programe realizuje na jedinstven način, kao i radi prenošenja iskustava koja propagiraju trend zdravog života.

HSB tim 6

Stevan Medić Trener

Rođen je 2000. godine u Novom Sadu. Osnovnu školu i Gimnaziju završio je u Bečeju. Student je turizma na Prirodno-matematičkom fakultetu u Novom Sadu.

Od malena se aktivno bavi sportom, a veliku strast gaji prema high-tech vodenim sportovima.

Najmlađi je član HSB tima u kojem se nalazi jer, pre svega, izuzetno voli sportske aktivnosti na vodenim površinama, kao i adrenalinsko uzbuđenje koje takvi programi sa sobom nose. Raduje se što će, u okviru nekoliko veoma uzbudljivih programa na vodi koje HSB nudi, imati priliku da drugim ljudima pokaže atraktivnost i dinamičnost ovakvih programa, ali i lepotu reke Tise.

HSB tim 7

Imre Makra Trener

Rođen je 1997. u Senti. U Bečeju je završio osnovnu školu i Tehničku školu, smer elektrotehničar računara. Aktivno se bavi biciklizmom već 8 godina, kao i izviđačkim aktivnostima, u kojima je postigao visoka zvanja (“Izviđač orao”). Volontira u Crvenom krstu. Vodi porodični biznis uzgajanja lekovitog bilja, a bavi se i stolarstvom.

Zaposlen je u Gradskom pozorištu u Bečeju na poziciji tehničara za svetlo.

U HSB timu jer, između ostalog, izuzetno voli prirodu u svim njenim oblicima i manifestacijama. Smatra da će zahvaljujući velikom iskustvu koje je stekao boraveći u prirodi uspeti tu svoju ljubav da prenese i našim gostima koji će voziti high-tech sprave kroz prelepe bečejske pejzaže – i to tokom sva četiri godišnja doba!