O HSB timu

Raznovrsni HSB premijum programi odnosno high-tech igre i sprave nesumnjivo predstavljaju autentičnu, vrhunsku avanturu bogatu kvalitetnim sadržajima, kakvi se u našoj zemlji ne mogu pronaći nigde osim u Bečeju. Pored toga, mi se podjednako ponosimo i našim trenerima i animatorima u okviru HSB tima.
HSB tim je sačinjen od ljudi čija su zanimanja i interesovanja različita: profesori, inženjeri, sportisti, izviđači, volonteri, studenti, radnici u kulturi, omladinski radnici, dizajneri, sportski šampioni, treneri šampiona, instruktori plesa, frilenseri-kreativci – uglavnom adrenalinski zavisnici… Ako bismo tražili zajednički imenilac za ovako raznoliku grupu ljudi, onda je to njihova spremnost da prihvate nove izazove i da svojim znanjem i iskustvom doprinesu stvaranju jedinstvenog tima koji će kroz HSB programe mnogim ljudima pružiti vrhunsku zabavu, kvalitetne sadržaje, a na kraju i veru u zajedništvo.
Zadatak i cilj HSB tima je da mnogobrojne avanture i zabavne igre koje pruža High-tech sportska baza u Bečeju postanu doživljaji koje će naši gosti pamtiti celog života.

HSB tim 1

Zdravko Petrović Menadžer

Rođen je 1981. u Bečeju. Diplomirao je na Odseku za srpsku književnost Filozofskog fakulteta u Novom Sadu. Na istom fakultetu magistrirao je 2010, a doktorirao 2016. godine.

Objavljuje stručne radove i književne prikaze u književnim časopisima i naučnim zbornicima, a u izdanju Službenog glasnika 2011. godine objavljena mu je knjiga Kreativni haos.

Radio je kao profesor u Gimnaziji i Ekonomsko-trgovinskoj školi u Bečeju od 2005-2012.

Od avgusta 2012. zaposlen je kao direktor Gradskog pozorišta Bečej. Idejni je tvorac i direktor „Be:femona“ (Bečejskog festivala monodrame), inicijator je mnogobrojnih kulturnih aktivnosti u opštini Bečej.

HSB tim 2

Dejan Stankin Trener

Rođen je 1982. u Bečeju. Po zanimanju je diplomirani biolog – master zoologije. Od 2010. zaposlen je kao nastavnik biologije u dvema bečejskim osnovnim školama, a voditelj je i edukativnih naučno-kreativnih radionica za najmlađu decu. Oprobao se u mnogim sportovima (fudbal, plivanje, vaterpolo, košarka, kajak). Jedno vreme bio je i trener kajakaša. Pored toga, ima bogato iskustvo rada na prekookeanskim brodovima tokom kojeg je upoznao različite kulture širom planete.
U HSB timu je iz ljubavi prema adrenalinskim sportovima, ali i radi novih prijateljstava i susreta sa ljudima koji vole druženje, sport, prirodu i skloni su učenju novih zanimljivih stvari.

HSB tim 3

Milena Švonja Trener

Rođena je 1995. godine u Bečeju. Po stuci je master inženjer pejzažne arhitekture. Pored zaposlenja u Odeljenju za urbanizam u svojoj opštini kao frilenser bavi se dizajniranjem i projektovanjem malih i velikih zelenih površina sa akcentom na održiv dizajn i visoki vizuelni kvalitet.

Tokom srednjoškolskih i studentskih dana aktivno se bavila sportom i bila reprezentativka Srbije u kik boksu i osvajač zlatne medalje na svetskom i evropskom juniorskom prvenstvu, a kao seniorka je svetsko prvenstvo završila sa bronzanom medaljom.

Mladi entuzijasta, uvek spremna za akciju i timski rad, organizovana i otvorena za usvajanje novih znanja i veština.

 

„Zabava, učenje, akcija i druženje – sve na jednom mestu! Zato sam i ja član HSB tima!“, reči su ove uvek nasmejane devojke, bivše svetske prvakinje koja će u Bečeju biti vaš domaćin i pouzdan vodič kroz nesvakidašnje avanture.

HSB tim 4

Igor Džigurski Trener

Rođen je 1997. u Novom Sadu. Student je završne godine Poljoprivrednog fakulteta. Pored studija, već godinama se aktivno bavi volontiranjem i ekologijom, a konstantno se usavršava na mnogobrojnim seminarima širom Evrope.

Od malena se bavi sportom – vaterpolom i kajakom, a u poslednjih nekoliko godina trenira krosfit.

 

Deo je HSB tima jer je, kako kaže, u našoj bazi svaki dan uzbudljiv i drugačiji na svoj način. Smatra da ima priliku da kroz igru i zanimljive high-tech aktivnosti, u kojima i sam uživa, istovremeno pomaže ljudima da se međusobno bolje upoznaju, zbliže i izgrade timski duh – što će im pomoći u budućem poslovnom i privatnom životu.

HSB tim 5

Dijana Peter Animatorka

Rođena je 1993. godine u Novom Sadu. Po zanimanju je strukovni inženjer grafičkog inženjerstva i dizajna. Specijalizirala je iz oblasti ljudskih resursa na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu. Tokom studija bavila se novinarstvom kao reporter, dopisnik i voditelj emisija. Aktivno se bavi modernim plesom kao instruktorka nekoliko plesova.

Zaposlena je na mestu koordinatorke Kancelarije za mlade opštine Bečej, jedne od najuspešnijih organizacija koje se bave omladinskom politikom u Srbiji.

Kao veoma komunikativna osoba koja voli nove avanture, učestvovanje u HSB timu vidi kao dinamiku u svakodnevnici, nove izazove i kreativno ispoljavanje. Smatra da aktivnosti, koje su veoma šarenolike u okviru HSB programa, omogućavaju svima da izađu iz svoje zone komfora, da isprobaju nešto što do sad nikad nisu radili, da otkriju nove stvari o sebi i ljudima sa kojima se susreću svakodnevno. Pored toga, zadovoljstvo joj je da radi sa osobama koje su ambiciozne, motivisane, spremne na svaki izazov. Kako kaže, energičniju ekipu za vođenje HSB programa ne može da zamisli.

HSB tim 6

Imre Makra Trener

Rođen je 1997. u Senti. U Bečeju je završio osnovnu školu i Tehničku školu, smer elektrotehničar računara. Aktivno se bavi biciklizmom već 8 godina, kao i izviđačkim aktivnostima, u kojima je postigao visoka zvanja (“Izviđač orao”). Volontira u Crvenom krstu. Vodi porodični biznis uzgajanja lekovitog bilja, a bavi se i stolarstvom.

Zaposlen je u Gradskom pozorištu u Bečeju na poziciji tehničara za svetlo.

U HSB timu jer, između ostalog, izuzetno voli prirodu u svim njenim oblicima i manifestacijama. Smatra da će zahvaljujući velikom iskustvu koje je stekao boraveći u prirodi uspeti tu svoju ljubav da prenese i našim gostima koji će voziti high-tech sprave kroz prelepe bečejske pejzaže – i to tokom sva četiri godišnja doba!

HSB tim 7

Jovan Ječanski Trener

Rođen je 1969. godine u Senti. Po obrazovanju je diplomirani inženjer poljoprivrede, zaposlen je 26 godina u  JP “Komunalac” Bečej.

Aktivan sportista u plivanju od svoje 12 godine. Od 1990. godine, punih 30 godina trener je plivanja i vaterpola u Bečeju. Radio je i kao trener kadetske reprezentacije Srbije u plivanju. U svom trenerskom radu imao je nekoliko plivača koji su postizali državne rekorde i nizali reprezentativne nastupe za Srbiju. Osnivač PK “Swim Star” i PK “Bečej”. Nosilac je mnogih sportskih priznanja.

U HSB timu je jer voli aktivan pristup aktivnom odmoru koji se kroz naše programe realizuje na jedinstven način, kao i radi prenošenja iskustava koja propagiraju trend zdravog života.

HSB tim 8

Stevan Medić Trener

Rođen je 2000. godine u Novom Sadu. Osnovnu školu i Gimnaziju završio je u Bečeju. Student je turizma na Prirodno-matematičkom fakultetu u Novom Sadu.

Od malena se aktivno bavi sportom, a veliku strast gaji prema high-tech vodenim sportovima.

Najmlađi je član HSB tima u kojem se nalazi jer, pre svega, izuzetno voli sportske aktivnosti na vodenim površinama, kao i adrenalinsko uzbuđenje koje takvi programi sa sobom nose. Raduje se što će, u okviru nekoliko veoma uzbudljivih programa na vodi koje HSB nudi, imati priliku da drugim ljudima pokaže atraktivnost i dinamičnost ovakvih programa, ali i lepotu reke Tise.