BORBA MEHURA U BEČEJU

19.999 dinara

„Ofanziva za ekipu” pogodna za sva 4 godišnja doba!
Ova nova tim bilding igra je razigran, naizgled komičan projekat, koji u isto vreme zahteva ozbiljno strateško razmišljanje.

Tokom igre koja traje 60-90 minuta igrači moraju da obrate pažnju na svoje saigrače, a i sami da se snalaze  u neobičnim uslovima koje nudi ova igra. Balon koji igrači stavljaju oko sebe onemogućuje neposrednu komunikaciju. Umesto verbalne komunikacije koriste se gestovi ili metajezik. Kako se informacija može preneti, ako glavni način komunikacije nije govor? Kako igrači u isto vreme da obrate pažnju na sebe, svoje saigrače, na suprotnu ekipu i na zadatak koji moraju da obave u posebnim okolnostima ove igre?

Igru organizujemo isključivo za grupe.

Za odabrani program/turu odmah šaljemo vaučer, koji može da se štampa ili prosledi kao poklon.
Na vaučerima nije navedena cena programa/ture, kao ni ime osobe kojoj je namenjen, tako da može slobodno da se prosleđuje.

Kategorija:

Opis

1. Daj, care, vojsku!
U igri koja se bazira na klasicnoj igri “Daj, care, vojsku” formira se ljudski zid bez držanja za ruke. Cilj je ne dozvoliti clanu protivnicke ekipe da se probije kroz “zid”.

2. Magla ili balon?
U ovoj igri koja se bazira na spretnosti igraca brzo se vidi ko je taj koji prodaje maglu, recit je ali ne odgovara potrebama tima. Ozbiljnost ovde nije bitan faktor. Igraci treba da pokažu kolut ili stoj na rukama. Oni koji prodaju maglu moraju da obave kaznene zadatke. Mogu da pokažu kako se radi kolut, ili salto!

3. Kuglanje balonima
Neprijateljska ekipa se postavi po terenu poput formacije cunjeva iz kuglanja. Druga ekipa ima pravo na dva “bacanja” (sa odredene daljine, na odredenom odstojanju mora da se zaleti u njih). Koliko njih ce srušiti? Sve? Nije bitna samo snaga, važna je i taktika!

4. Ba ba baloni
U ovoj igri se vidi ko je Džoker u ekipi. U igri koja imitira sumo-rvanje ekipa odabira odredeni broj igraca koji ce da okušaju svoje snage. Pobednik je taj koji uspe da obori suparnika. Pobedom on postaje as u ekipi!

 

Mesto polaska: High-tech sportska baza – Bečej, između 10-17h, u unapred dogovorenom terminu.

Trajanje: 2 sata

Nivo: 2 – početni

Broj igrača: 8-30 osoba

Uzrast: 8-99 godina

Cena: 19.999 RSD za 2 sata (nezavisno od broja učesnika, sa kompletnom animacijom)