HILL DOG TURE PO BEČEJU

1.999 dinara

Novi sajber roler u High-tech sportskoj bazi

Ovo nije od drveta, nije dečija igračka koja se vozi odgurivanjem, ovo nije uobičajeno, ovo je nešto potpuno drugačije!

Ovo je super nabudženo sajber vozilo iz 21. veka, trotinet modernog doba!  Proizvod češke firme Kostka koji sad možete da isprobate u Bečeju! Upoznajte: HILL DOG!

Poleti, juri, zakoči sa Hill Dogom!

Slično downhill bajkingu ovi roleri su snabdeveni specijalnim teleskopima koji obezbećuju izuzetno laganu i udobnu vožnju.

KOSTKA roleri su savršeno sportsko i prevozno sredstvo. U zavisnosti od modela pogodni su za saobraćaj po raznim terenima, po gradu i po selu, na pešačkoj stazi, trotoaru, neravnom terenu, za duže i kraće rute! Inženjeri  firme Kostka su obezbedili izuzetno otporno i kvalitetno vozilo odličnih performansi! Hill Dog je savršena sprava  u praktičnom pakovanju, idealan za zaljubljenike u prirodu i u high tech sportove!

U slučaju većeg broja zainteresovanih  bilo kad možemo da pokrenemo ture (od 6 osoba)! Neophodna je prethodna rezervacija ! Slobodno nam se obratite sa pitanjima na naše brojeve telefona  ili rezervišite termin unapred.

Trajanje: 1,5 -2 sata

Nivo: 3 – srednje napredni

Samostalna vožnja mlađima od 16 godina nije preporučena!

(Dozvoljeno je opterećenje do 100 kg!)

Cena putarine i osiguranja je 199 RSD po osobi na dan, i ona je obavezna svim korisnicima ove usluge!

Cena na licu mesta: 1.999 RSD po osobi

Dragi gosti!

Želimo da uzmete u obzir da akcije objavljene na našem sajtu  ili po drugim površinama  ne mogu da se spajaju.

Događa se da u isto vreme objavimo više akcija, čime nam je cilj da motivišemo naše goste da isprobaju što više avantura koje nudimo. Uvek biramo najpovoljniju ponudu ili akciju, kako bi ispunili potrebe naših korisnika, ali one važe samo za jednu priliku, za jedan tip avanture i jednu grupu. Veoma nas raduje što prihvatate naše ponude, ali vas molimo da uzmete u obzir da : u slučaju jedne narudžbine može da se iskoristi samo jedna akcijska ponuda!

Obezbeđujemo iznajmljivanje vozila za vaše događaje!

Da li je reč o poslovnim ili privatnim događajima, ili se radi o nekoj posebnoj prilici ove sprave će omogućiti da događaj bude još uspešniji.  Preporučujemo ga za događaje gde je cilj originalnost i zabavljanje gostiju (sportski dani, dani firme, dani sela, itd.). Ove sprave su neizbežne ako  želite da ostvarite nezaboravni program svojim gostima!

Cene važe do 31. marta 2022.

Kategorija: