LASERSKA BITKA U BEČEJU

999 dinara

Otkinuo si na Predatora, uživeo se u Expendables, ili si možda čak i bolji od njih? Sad je tvoja prilika da zasijaš! U Bečeju te čeka jedna specijalna haj-tek strateška igra! Laserski projekat iz 21. veka, pravi 3D doživljaj, realistični prizori i zvuci i naravno – ti! Ova igra se odvija po verodostojnom terenu, situacije su realne i borbe se vode između pravih neprijatelja! Paintball je naspram ovoga kao da preko projektora gledaš šta radi komšija dok zvuk stiže preko tranzistora. Zašto bi se zadovoljio mono zvukom, kad zaslužuješ dolby surround?

U ovoj igri koja podrazumeva rukovanje unapred isprogramiranim oružjem mogu učestvovati grupe i porodice u timovima od 6-30 ljudi. Možeš se uživeti u svoju ulogu, akcija može da se kombinuje na razne načine. Igra može da traje 30 minuta, ali i čitav dan. Lasersko oružje ne nanosi nikakve telesne povrede (njihovo funkcionisanje je slično kao kod daljinskog upravljača, ono u stvari uopšte nije laser nego samo funkcioniše kao infracrvena svetlost, potpuno je bezbedno, pogodno čak i za decu), ne narušava prirodu i može da se programira na razne tipove igara.

Igra nema starosnu granicu, nije štetna po zdravlje, ne zahteva posebnu odeću, ne zahteva zaštitnu masku – ona je potpuno bezbedna.

U ovoj igri se možeš pokazati ukoliko brzo razmišljaš i umeš da donosiš brze odluke. Ako te je obuzeo borbeni duh, pravac Bečej, doživi svoj lični akcioni film!

Za odabrani program/turu odmah šaljemo vaučer, koji može da se štampa ili prosledi kao poklon.
Na vaučerima nije navedena cena programa/ture, kao ni ime osobe kojoj je namenjen, tako da može slobodno da se prosleđuje.

NAPOMENA: Doplata za animatora je na licu mesta.

Kategorija:

Opis

Trajanje programa: do 2 sata
Minimalni broj osoba: 8
Maksimalno broj osoba: 20
Cena na licu mesta: 999 dinara po oružju (2 sata)
Vođa igre: 999 dinara

 

Pokloni doživljaj, odaberi avanturu!

Poruči preko našeg web shop-a ako želiš aktivan odmor, jedinstveni program, učestvovanje u ekstremnim događajima, ili ako čezneš za romantikom!

Nudimo vam avanture putem našeg web shopa.

Nudimo jedinstveni doživljaj avanturistima, romanticima, čudacima, onima koje privlače ekstremne stvari, individualcima.

Naša ponuda: doživljaj, avantura, opuštanje, romantika, jedinstveni ekstremni programi porodicama, prijateljima, ekipama, poslovnim kolektivima, ali prvenstveno tebi!