programski moduli
iznajmljivanje
Tim bildinzi i treninzi 1
Tim bildinzi i treninzi 2

Naši jedinstveni, raznovrsni i šarenoliki programi formirani po vašim potrebama nisu dostupni isključivo u našoj HSB bazi nego su vam na raspolaganju na teritoriji cele SRBIJE (čak i u vašoj firmi)!

Na srpskom, mađarskom i engleskom jeziku, stojimo vam na raspolaganju svakog dana u godini sa tematikom koja se uklapa u svako godišnje doba!

Umesto velikih obećanja mi nudimo i garantujemo pravo napredovanje i ORIGINALNE doživljaje!

Naša iskustva, kao i pozitivne kritike naših korisnika, jasno dokazuju da klasični trening programi dobro opuštaju, pružaju pozitivan doživljaj, kao i prihvatanje i razumevanje među kolegama, ali i doprinose zajedničkom iskustvu koji želite da ugradite u vašu poslovnu zamisao.

Ovi programi su novi, privlačni, čine naše ponude jedinstvenim i prikladnim vašim potrebama.

Programsku strukturu koju smo razvili, testirali i koja je zadobila mnogo priznanja, možete videti u sledećem modelu:

Tim bildinzi i treninzi 3

Jedinstveno dinamična i u isto vreme stabilna konstrukcija dobro spaja klasične elemente treninga sa elementima uzbudljivih doživljaja, i na taj način – na osnovu vaših specijalnih zahteva – može da se usmeri u bilo koji pravac koji želite (trening, tim bilding, program doživljaja), a kao bonus ćete dobiti tim koji dobro sarađuje.
Naša ponuda je raznovrsna i nudi mogućnost kombinovanja elemenata više od 30 indoor i outdoor programa.
Bila vaša grupa mala (10-20 osoba) ili velika (30-120 osoba), slobodno nam prepustite organizaciju i realizaciju vašeg programa!

Zatražite individualnu ponudu!