VEČERNJI INDOOR PROGRAM

VEČERNJI INDOOR PROGRAM 1

Ovaj veseli program je tokom godina postao toliko popularan među našim partnerima, da smo morali da razvijemo dodatna 3 nivoa igre kako bi ona bila još zabavnija. Društvena igra nastala u  austrijskim kolibama igra se u krčmi. Obuhvata 7 duhovitih nivoa i traje oko 1-2 sata. U ovoj igri nema zameranja i kukanja zato što svih 7 nivoa obaraju s nogu! U zavisnosti od broja igrača ekipa se deli na timove od po 10-20 igrača. U igri se poeni osvajaju na dva načina: jedna od njih je aktivnost pokazana tokom igre. Timovi odlučuju da li će igrati delegati od 1-2 osobe ili čitav tim, moguće je i otimanje bodova. Drugi način za sticanje velikog broja poena je da tokom igre igrači poštujući pravila popiju velike količine alkoholnih pića. Bodovanje se stalno menja, a i pravila postaju sve komplikovanija. Ova „orgija doživljaja” kreće od igre, ali može da se završi u igri i plesanju, kao osnova za zabavu ili žurku do zore.

VEČERNJI INDOOR PROGRAM 2

Kaže se da je najvažnije obratiti pažnju na detalje. Međutim u ovoj igri se sve mora shvatiti bukvalno.  Igrači moraju jednim preciznim pokretom ukucati ekser u panj. Igra možda deluje jednostavno, ali  je zapravo puna izazova jer ekser može da se iskrivi, a najveća koncentracija je bitna za pogađanje eksera. Pobeđuje igrač koji najviše puta pogodi ekser i ukuca ga u panj tako da se on ne iskrivi – sve to u tri različite verzije. Sve varijante nose dodatne poene. Igra je savršena dopuna za druženja uz roštilj. Mada konzumacija alkohola veoma utiče na rezultate! Dobro raspoloženje je zagarantovano!

VEČERNJI INDOOR PROGRAM 3

U ovoj novoj urnebesnoj igri grupe se dele na manje timove, za stolovima. Svako dobije jedno veliko crveno dugme koje na televizijskim kvizovima učesnici tako rado pritiskaju. Sa ovim haj-tek gedžetom se odgovara na pitanja, i na taj način stiču poeni. Vođa kviza postavlja duhovita pitanja, a među timovima se odvija prava bitka – ko će najbrže odgovoriti na pitanje – i to tačno! Pogrešan odgovor daje minus poene, a tačni odgovori dodatna dva poena!