VAJNKEČING TURE U BEČEJU

7.999 dinara

Ova nova progresivna igra u isto vreme uči poštovanju tradicije i prihvatanju izazova koje nudi najsavremenija tehnika. U ovoj specijalnoj varijaciji geokečinga, formu punimo potpuno novim sadržajem – vinom. Kad se sjedini duhovna snaga igrača i kad se pomoću  modernih čuda tehnike rešavaju logičke i duhovne smicalice, korak po korak se stiže do blaga ili jednog istorijskog vinskog specijaliteta ili podruma.

Za ovaj program predlažemo teritoriju Bečeja, ali po potrebi ona može da se izvodi i na drugim lokacijama širom zemlje. Naime, u skrivenim sanducima se ne nalazi samo vino i nauka koja se krije iza pravljenja ovog božanskog napitka, ne samo vinarska tradicija date regije, pravilnik  konzumiranja vina, gastronomske tajne, nego i boca u kojoj se kriju mehurići koji će ovu ekipu spojiti u funkcionalan tim. Pomoći ćemo da se pronađe sanduk i da se otvori boca, ali tako da se ne protraći ni jedna kap dragocenog napitka i da ekipa kroz zabavu nauči kako da izvuče iz sebe maksimum.

Avanturu predlažemo grupama i manjim ekipama!

Mesto i vreme rute: High-tech sportska baza – Bečej i njegova okolina, između 9-17h,  u unapred dogovorenom terminu!

Trajanje: 1-2 sata
Dužina rute: 3-10 km (po potrebi)

Nivo: 1 – početni

Uzrast: 8-99 godina

Broj igrača: 8-20 osoba

Cena na licu mesta: 7.999 RSD za period od 1-2 sata (bez obzira na broj igrača, sa kompletnom animacijom)

Više informacija i rezervacije: info@hsb.rs

Vaučeri mogu da se iskoriste u roku od godinu dana, bilo kog dana u godini na bilo koju HSB uslugu u uplaćenoj vrednosti!

Cene važe do 31. marta 2022.

Kategorija: