E-bajk ture

1.999 dinara2.999 dinara

Program vožnje elektičnog bicikla preporučujemo svima koji vole biciklizam i vožnju dugih ruta. E-Bajk omogućava lako savladavanja različitih podloga i prepreka tokom vožnje, a višečasovne rute se savladavaju sa lakoćom, tako da nije potrebno veliko biciklističko iskustvo.
E-Bajk ima diskretno sakriven Bosch-ov električni motor, koji omogućava brzinu do 28km/h. Ova inteligentna sprava je kreirana da sama oseti kada treba da pomogne svom vozaču i snaga električnog motora priskače u pomoć samo kada je to potrebno. Time se olakšava vožnja, bez oduzimanja sjajnog avanturističkog doživljaja tokom same biciklističke ture. Vožnja E-Bajka može da traje do 50km.
Sa ovim vrhunskim proizvodom marke Gepida nudimo fantastične avanture tokom izabrane rute, a po potrebi se obezbeđuje i obučeni trener kao vođa ture. Postoji mogućnost iznajmljivanja E-Bajka u trajanju od 3h do 24h.
Ovu jedinstvenu avanturu zaista vredi isprobati! Bečej i njegova okolina su još interesantniji ukoliko se istražuju i upoznaju na biciklu, naročito kada je reč o bajsu koji ne zahteva preveliki napor, već samo onoliki koliki sam vozač želi da uloži.
Trajanje programa: od 3h do 24h (u zavisnosti od vremena iznajmljivanja vozila)
Iznajmljivanje: High tech sportska baza Bečej
Nivo: 1 – početnik

Preporučene rute:
Izviđački centar (7 km)
Tura do ribnjaka nadomak Novog Bečeja (25 km)
Novobečejski kej (25 km)
Fantast (22 km)
Tura po Bisernom ostrvu (45 km)
Crkva Arača (50 km)

OBAVEZNA KAUCIJA

Gosti koji ovu uslugu koriste kao privatna lica, a sa kojima zbog toga nismo vezani ugovorom, pre korišćenja e-bajka moraju da polože kauciju. Iznos se plaća u gotovini na licu mesta, pri čemu se izdaje potvrda o prijemu kaucije. Ukoliko nije došlo do štete nakon ture, iznos za kauciju se vraća korisniku.

Cena kaucije je 6.000 dinara po e-bajku.

Cene važe do 31. marta 2022.

Kategorija: Šifra proizvoda: -

Dodatne informacije

Opcije

rezervacija do 3 sata, rezervacija na 24 sata