Hill dog ture po Bečeju

Novi sajber roler u High-tech sportskoj bazi

Ovo je super nabudženo sajber vozilo iz 21. veka, trotinet modernog doba!  Proizvod češke firme Kostka koji sad možete da isprobate u Bečeju! Upoznajte: HILL DOG!

Poleti, juri, zakoči sa Hill Dogom!

Slično downhill bajkingu ovi roleri su snabdeveni specijalnim teleskopima koji obezbećuju izuzetno laganu i udobnu vožnju.

KOSTKA roleri su savršeno sportsko i prevozno sredstvo. U zavisnosti od modela pogodni su za saobraćaj po raznim terenima, po gradu i po selu, na pešačkoj stazi, trotoaru, neravnom terenu, za duže i kraće rute! Inženjeri  firme Kostka su obezbedili izuzetno otporno i kvalitetno vozilo odličnih performansi! Hill Dog je savršena sprava  u praktičnom pakovanju, idealan za zaljubljenike u prirodu i u high tech sportove!

U slučaju većeg broja zainteresovanih  bilo kad možemo da pokrenemo ture (od 6 osoba)! Neophodna je prethodna rezervacija ! Slobodno nam se obratite sa pitanjima na naše brojeve telefona  ili rezervišite termin unapred.

Trajanje: 1,5 -2 sata

Nivo: 3 – srednje napredni

(Dozvoljeno je opterećenje do 100 kg!)

Cena na licu mesta: 1.999 RSD po osobi

Obezbeđujemo iznajmljivanje vozila za vaše događaje!

Da li je reč o poslovnim ili privatnim događajima, ili se radi o nekoj posebnoj prilici ove sprave će omogućiti da događaj bude još uspešniji.  Preporučujemo ga za događaje gde je cilj originalnost i zabavljanje gostiju (sportski dani, dani firme, dani sela, itd.). Ove sprave su neizbežne ako  želite da ostvarite nezaboravni program svojim gostima!

Hill Dog ture 1

Cene važe do 31. marta 2022.

Hill Dog ture 2

Hill Dog ture 3
poklonite za rođendan
Hill Dog ture 4