BORBA MEHURIMA U BEČEJU

“Ofanziva za ekipu” pogodna za sva 4 godišnja doba!
Ova nova tim bilding igra je razigran, naizgled smešan projekat koji u isto vreme zahteva ozbiljno strateško razmišljanje. Tokom igre koja traje 10-15 minuta igrači moraju da obrate pažnju na svoje saigrače, a i sami da se snalaze u neobičnim uslovima koje nudi ova igra. Balon koji igrači stavljaju oko sebe onemogućuje neposrednu komunikaciju. Umesto verbalne komunikacije koriste se geste ili metajezik. Kako se informacija može preneti ako glavni način komunikacije nije govor? Kako igrači u isto vreme da obrate pažnju na sebe, svoje saigrače, na suprotnu ekipu i na zadatak koji moraju da obave u posebnim okolnostima ove igre?
Igru organizujemo isključivo za grupe.
1. Daj, care, vojsku!
U igri koja se bazira na klasičnoj igri “Daj, care, vojsku” formira se ljudski zid bez držanja za ruke. Cilj je ne dozvoliti članu protivničke ekipe da se probije kroz “zid”.

2. Magla ili balon?
U ovoj igri koja se bazira na spretnosti igrača brzo se vidi ko je taj koji prodaje maglu, rečit je ali ne odgovara potrebama tima. Ozbiljnost ovde nije bitan faktor. Igrači treba da pokažu kolut ili stoj na rukama. Oni koji prodaju maglu moraju da obave kaznene zadatke. Mogu da pokažu kako se radi kolut, ili salto!

3. Kuglanje balonima
Neprijateljska ekipa se postavi po terenu poput formacije čunjeva iz kuglanja. Druga ekipa ima pravo na dva “bacanja” (sa određene daljine, na određenom odstojanju mora da se zaleti u njih). Koliko njih će srušiti? Sve? Nije bitna samo snaga, važna je i taktika!

4. Ba ba baloni
U ovoj igri se vidi ko je Džoker u ekipi. U igri koja imitira sumo-rvanje ekipa odabira određeni broj igrača koji će da okušaju svoje snage. Pobednik je taj koji uspe da obori suparnika. Pobedom on postaje as u ekipi!

Igru preporučujemo grupama, manjim ekipama!
Program počinje: High-tech sportska baza – između 10-17h, u unapred dogovorenom terminu.
Trajanje: 2 sata
Nivo: 2 – početni
Broj igrača: 8-30 osoba
Godine: 8-99 godina
Sezona: tokom cele godine
Vreme početka: između 10-17h, u unapred dogovorenom terminu.
Mesto: Goranski park, HSB
Cena na licu mesta: 19.999 RSD za 2 sata (nezavisno od broja igrača, sa kompletnom stručnom koordinacijom)
Više informacija, rezervacije: info@hsb.rs

Mogućnost kupovine preko interneta!
Vaučeri mogu da se iskoriste u roku od godinu dana, bilo kog dana u godini na bilo koju HSB uslugu u uplaćenoj vrednosti!

Borba mehurima 1

Obezbeđujemo iznajmljivanje za vaše događaje!

Da li je reč o poslovnim ili privatnim događajima, ili se radi o nekoj posebnoj prilici ove sprave će omogućiti da događaj bude još uspešniji.  Preporučujemo ga za događaje gde je cilj originalnost i zabavljanje gostiju (sportski dani, dani firme, dani sela, itd.). Ove sprave su neizbežne ako želite da omogućite  nezaboravni program svojim gostima!

Cene važe do 31. marta 2022.

 

Borba mehurima 2

Borba mehurima 3
poklonite za rođendan
Borba mehurima 4