BORBA LASERIMA U BEČEJU

Ako si otkinuo na Predatora, uživeo se u Plaćenike, ili si možda čak i bolji od njih? Sad je tvoja prilika da zasijaš! U Bečeju te čeka jedna specijalna high-tech strateška igra! Laserski projekat iz 21. veka, pravi 3D doživljaj, realistični prizori i zvuci i naravno ti! Ova igra se odvija na verodostojnom terenu, situacije su realne i borbe se vode između pravih neprijatelja! Paintball je naspram ovoga kao da preko projektora gledaš šta radi komšija dok zvuk stiže preko tranzistora. Zašto bi se zadovoljio sa mono zvukom, kad zaslužuješ dolby surround?
U ovoj igri koja podrazumeva rukovanje unapred programiranim oružjem mogu učestvovati grupe i porodice u timovima od 8-20 ljudi. Možeš se uživeti u svoju ulogu, akcija može da se kombinuje na razne načine. Igra može da traje 30 minuta, ali i čitav dan. Lasersko oružje ne nanosi nikakve telesne povrede (njihovo funkcionisanje je slično kao kod daljinskog upravljača, ono u stvari uopšte nije laser nego samo funkcioniše kao infracrvena svetlost, potpuno je bezbedno, pogodno čak i za decu), ne ugrožava prirodu i može da se programira na razne tipove igara.
Igra nema starosnu granicu, nije štetna po zdravlje, ne zahteva posebnu odeću, ne zahteva zaštitnu masku – ona je potpuno bezbedna.

U ovoj igri se možeš pokazati ukoliko brzo razmišljaš i umeš da donosiš brze odluke. Ako te je obuzeo borbeni duh, pravac Bečej, doživi svoj lični akcioni film!

Mesto polaska: High-tech sportska baza – park Mali lovac – između 10-17h, u unapred dogovorenom terminu!

Cena:
999 RSD po pušci RAPTOR III, 2 sata
Animator: 999 RSD po programu

Više informacija: info@hsb.rs

Vaučeri mogu da se iskoriste u roku od godinu dana, bilo kog dana u godini!

Borba laserima 1

Obezbeđujemo iznajmljivanje za vaše događaje!

Da li je reč o poslovnim ili privatnim događajima, ili se radi o nekoj posebnoj prilici ove sprave će omogućiti da događaj bude još uspešniji.  Preporučujemo ga za događaje gde je cilj originalnost i zabavljanje gostiju (sportski dani, dani firme, dani sela, itd.). Ove sprave su neizbežne ako želite da omogućite  nezaboravni program svojim gostima!

Cene važe do 31. marta 2022.

Borba laserima 2

Borba laserima 3
poklonite za rođendan
Borba laserima 4