NEMOGUĆA MISIJA – TAJNI LASERSKI LAVIRINT

9.999 dinara

NEMOGUĆA MISIJA – TAJNI LASERSKI LAVIRINT

Prvi LASER MAZE teren u Srbiji se nalazi u Bečeju.

Po motivima filma sa Tomom Kruzom, učesnici treba da postupe po datim instrukcijama. Moraju da pronađu tri sakrivene plutonijumske bombe i detonatore koje mogu da se onemoguće samo zajedničkim radom. Na terenu koji je prepun laserskih zraka nema mesta greškama. Kako bi se onemogućile bombe, moraju se izvršiti svi zadaci, i nema mesta naglim pokretima i odlukama.

Cilj je spasavanje sveta. Ako se misija ne izvrši – nestaće sve.

Igra može da se koristi i kao lavirint spretnosti, gde učesnici upoređuju svoju snagu na tri različita nivoa igre, mogu se organizovati individualni turniri u kojima se meri vreme. Fleksibilnost i kreativnost veoma utiču na rezultate igrača.

Mesto polaska: High-tech sportska baza (Bečej): od 10-19h, u unapred dogovorenom terminu.

Program je dostupan tokom cele godine

Trajanje: 1-1,5 sat

Broj igrača: 2-20 osoba

Uzrast: 15+ godina

Nivo: 3- srednje napredni

Cene:

2-10 osoba: 9.999 RSD po grupi

Doplata za više od 10 osoba: 999 RSD po osobi (na licu mesta)

Za odabrani program/turu odmah šaljemo vaučer, koji može da se štampa ili prosledi kao poklon.
Na vaučerima nije navedena cena programa/ture, kao ni ime osobe kojoj je namenjen, tako da može slobodno da se prosleđuje.

Kategorija:

Opis

Ekipa je oteta, uspavana, a kad dođu sebi, shvataju da su vezani jedan za drugog… Ovako počinje naša igra za tim bilding, koja može da se započne samo ukoliko se igrači već na samom početku udruže. Da bi ispunili misiju, moraju da sarađuju, da dele informacije i istrajno komunicirajući preko odgovarajućih kanala podele među sobom zadatke koje treba obaviti. U bazi, maskiranoj u skladište, skrivene su tri plutonijumske bombe koje ekipa mora da deaktivira u u roku od 60 minuta, inače će uslediti smak sveta. Tim mora da reši razne asocijacije, zadatke spretnosti na 6 datih tačaka u okviru baze – tako što će se rasporediti u manje grupe i doneti veoma brze odluke. Korišćenje mobilnih telefona je skoro pa obavezno, jer njima može da se osvetli prostor, mogu se praviti fotografije koje se prosleđuju na način koji je opisan u pravilniku igre, a mogu i da posluže da se prizove anđeo čuvar – Google. Ako neko iz ekipe uđe u sistem lasera, tim gubi.