WILD WEST

Simulacija lova WILDWEST i HUNT CHALLENGE

Ova novina švedske proizvodnje garantuje jedinstveno iskustvo i to bez starosne granice. Tokom ove interaktivne igre grupe igrača se takmiče međusobno.
Za sat vremena može da igra 50 osoba!
Ova igra ima veću protočnost od ruleta i blek džeka a pošto je bezbedna, pogodna je čak i za decu. Tokom igre igrači imaju svoju boju, iste boje su i table u koje treba da ciljaju. Simulator izbacuje raznovrsne ciljeve po različitim terenima i u različitim situacijama. Pobednik je onaj ko najviše puta pogodi svoju metu.
EKSTRA BONUS – kao gratis može da se isproba druga high-tech igra HUNT CHALLENGE – na taj način tokom jedne avanture se isprobaju dve igre .
Hunt Challenge je simulacija lova. Igra ima više nivoa, a cilj je uloviti plen po različitim terenima.

Vaučeri mogu da se iskoriste u roku od godinu dana, bilo kog dana u godini na bilo koju HSB uslugu u uplaćenoj vrednosti! Vaučeri kupljeni onlajn su validni svakog dana godinu dana od datuma kupovine, njihova validnost može da se produži na dodatnih godinu dana! Vaučeri se slobodno mogu poklanjati, preimenovati na druge osobe. Vaučeri se mogu koristiti za bilo koju aktivnost koju nudi HSB!
Igru preporučujemo manjim grupama, timovima!
Mesto: Bečej
Trajanje: 1-2 sata
Nivo: 3 – početni/srednji
Broj igrača: 4-20 osoba
Uzrast: 8-99 godina
Cena na licu mesta: 9.999 RSD za 1ili 2 sata, bez obzira na broj igrača, sa kompletnom uslugom animacije kroz igru.
Više informacija i rezervacije: info@hsb.rs
Vaučeri mogu da se iskoriste u roku od godinu dana, bilo kog dana u godini na bilo koju HSB uslugu u uplaćenoj vrednosti!

Simulacija lova WILDWEST i HUNT CHALLENGE 1

Obezbeđujemo iznajmljivanje vozila za vaše događaje!
Da li je reč o poslovnim ili privatnim događajima, ili se radi o nekoj posebnoj prilici ove sprave će omogućiti da događaj bude još uspešniji. Preporučujemo ga za događaje gde je cilj originalnost i zabavljanje gostiju (sportski dani, dani firme, dani sela, itd.). Ove sprave su neizbežne akon želite da ostvarite nezaboravni program svojim gostima!
Cene važe do 31. marta 2022.
VAŽNO: Osnovni uslovi ugovora

Simulacija lova WILDWEST i HUNT CHALLENGE 2

Simulacija lova WILDWEST i HUNT CHALLENGE 3
poklonite za rođendan
Simulacija lova WILDWEST i HUNT CHALLENGE 4